Vi har et erfarent team som vil gi deg profesjonelle råd om hvilke tiltak som er nødvendige for å sikre at boligen din er trygg og fri for radon. Ta kontakt med oss i dag for en befaring/inspeksjon, så vil vi kunne gi deg en grundig og pålitelig vurdering av radonrisikoen i hjemmet ditt.

Vifte Radoninspektoren 01 1000px

Radonmåling er en vesentlig del av å sikre boligen din mot radongass. En nøyaktig måling av radonnivåene i boligen din er avgjørende for å identifisere risikoen for helseskadelig eksponering av radongass og for å iverksette nødvendige tiltak for å redusere denne risikoen. Under en befaring/inspeksjon vil rådgiver bruke pålitelige og nøyaktige måleinstrumenter/radonsniffer for å punktmåle radonnivåene i hjemmet ditt.

Med vår ekspertise kan vi gi deg en detaljert rapport om radonnivåene i hjemmet ditt etter befaring/inspeksjon og gi deg råd om tiltak som kan utføres for å beskytte deg og din familie mot radon. Imidlertid er det viktig at du som kunde allerede har gjennomført en radonmåling, enten med sporfilm eller med en digital måler. Selv om dette ikke er et absolutt krav, vil det gi oss mer nøyaktig informasjon om radonnivåene i hjemmet ditt og bidra til å lage en mer grundig rapport.

Vi har fem forskjellige avdelinger spredt over vårt vakre og langstrakte land, med hovedkontoret vårt i Oslo. Vi tilbyr våre tjenester over et bredt geografisk område, fra Kristiansand, Oslo, Lillehammer til Bergen og Trondheim.

Du er kun tre steg unna et radonfritt hjem:

1. Kontakt
2. Befaring
3. Tiltak
Til toppen
0
    0
    Din handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk