Effektgaranti

Radoninspektøren er det eneste selskapet i Norge som gir en effektgaranti på radontiltak. Garantien gir våre kunder trygghet ved å forsikre at tiltaket vi utfører gir ønsket effekt basert på anbefalingene fra vår rådgiver. Vi tilbyr effektgaranti ned til en tiltaksgrense på 100 Bq/m³*. Du kan lese vilkårene for garantien for mer informasjon.

Effektgaranti badge Radoninspektoren 200px

Viftesystemgaranti

Vi er også best på garantien for Radon-viftesystemer i Norge. Viftegarantien på vår Protec Fan9 leveres med 1 års garanti fra vår fabrikk. Styret til Radoninspektøren vedtok i 2023 å utvide denne garantien, slik at den totale garantitiden på Protec Fan9-viften blir 3 år.

Viftegaranti badge Radoninspektoren 200px

Villkår for garantier

Vilkårene for garantien på viftesystemet er som følger:

Protec Fan9-viften er beregnet for installasjon innendørs i rom med en minimumstemperatur på 5 grader Celsius. Dersom viften installeres utendørs med vårt spesialtilpassede innkassingssystem, vil kun fabrikkgarantien på ett år gjelde. Det er kun Radoninspektørens sertifiserte montører som kan installere eller flytte viften. Hvis det gjøres endringer i plasseringen av viften, eller hvis det oppdages synlige skader på viften, vil garantien ikke være gyldig.

Hvis Protec Fan9-viften er innebygd i konstruksjonen eller veggen, og det ikke er en stor nok inspeksjonsluke for oss å utføre service eller utbedringer, vil du som kunde være ansvarlig for eventuelle skader på konstruksjonen eller veggen som oppstår for at vi skal kunne utføre service eller utbedringer.

Det er viktig å merke seg at viften kan bli ødelagt ved lynnedslag, akkurat som andre elektriske installasjoner. I slike tilfeller vil garantien på Protec Fan9 ikke være gyldig.

Effektgarantiens vilkår:

Hvis den ønskede effekten ikke oppnås, må Radoninspektøren forbeholde seg muligheten til å utføre en eventuell utbedring kostnadsfritt for deg som kunde, før du kan benytte deg av effektgarantien. Hvis Radoninspektøren ikke klarer å utbedre så effekten treffer innenfor garantien, vil du som kunde ha muligheten til å kansellere kjøpet innen de første to månedene etter at systemet er installert.

Vilkår for effekt ved tilkobling av eksisterende brønn:

Radoninspektøren har alltid en rigg- og oppmøtekostnad på kr 5000,- inkludert MVA for alle installasjoner, og dette beløpet vil ikke bli refundert hvis kjøpet blir opphevet.

Rigg- og oppmøte kostnadene inkluderer kostnader for tilkjøring, bensin, bomavgift, slitasje på kjernebor samt to timer til opprigging og trykktesting.

Tilbakebetaling ved bruk av effekt garantien:

Effektgaranti vil ikke bli gitt ved tilkobling av eksisterende brønn eller ved bruk av andre leverandørers rørsystem.

Kontakt Radoninspektøren

  Har du målt radonnivået?
  Hvis du har målt, hvilket resultat/BQ fikk du?
  Last gjerne opp målerapport eller plantegninger hvis du har

  Til toppen
  0
   0
   Din handlekurv
   Vognen din er tomGå tilbake til butikk