Vår visjon

Jente leser Radoninspektoren

Radoninspektøren sin fremtidsrettede visjon og arbeidsmiljø:

Fremtidens arbeidsmiljø vil sannsynligvis bli preget av større fleksibilitet akkurat som hos Radoninspektøren, vi har stort fokus internt på balanse mellom arbeid og privatliv og bruk av nye teknologier. En fire-dagers arbeidsuke kombinert med AI teknologi er en av de mange endringene som er en del av det nye arbeidsmiljøet her hos oss, som igjen skal skape en bedre kundereise.

Når CEO av selskapet satte seg ned med våre investorer var nettopp dette et hot topic som alle ble fort enig om at skulle være en fremtidsstrategi.

I dagens samfunn blir arbeidstakere ofte utsatt for høyt arbeidspress og overvåkning både under og etter arbeidstiden. Det forventes at de oppnår høy produktivitet og har begrenset tid til å tilbringe med familie, venner og trening. Vi har derfor fokus på å skape et positivt psykososialt arbeidsmiljø som fremmer inkludering og langvarig engasjement fra ansatte, samtidig som de ikke pålegges for mye arbeidsmengde, dette vil skape langvarige arbeidsforhold som igjen resulterer at vi som en bedrift bevarer vår intern kunnskap.

Med automatisering og kunstig intelligens som stadig endrer naturen til arbeid, kan tradisjonelle åtte-timers arbeidsdager bli mindre vanlig. I stedet kan våre ansatte nyte større fleksibilitet ved å arbeide fra hjemmet eller etter en tidsplan som passer dem best. Fokuset vil være på resultatet de leverer, i stedet for antall timer brukt på jobb.

En fire-dagers arbeidsuke kan være en måte å oppnå denne fleksibiliteten på, samtidig som den forbedrer balansen mellom arbeid og privatliv.

Dette kan innebære lengre arbeidsdager eller økt produktivitet i løpet av de fire dagene som vi kaller internt, pluss 1 time, men det kan også bety mer tid for ansatte til å drive med hobbyer, tilbringe tid med familien, eller bare hvile og lade opp. Vi oppfordrer også alle våre ansatte til å være innovative og vi ønsker at alle skal finne den lille grunder følelsen når de jobber hos oss og gjerne at de parallelt en dag skape sitt eget der vi kan være en støttefunksjon i prosessen, det viktigste en bedrift gjør er å skape vekst i samfunnet.

Vårt mål med alt dette er at ansatte skal føle seg som en del av en sosialpakt, og ikke som om de jobber i en tradisjonell jobb. Hos oss vinner vi som et team.

Kontakt oss for
kostnadsfri befaring
- eller andre spørsmål

Vi setter stor pris på å høre fra deg!
Send oss en melding og vi vil kontakte deg så raskt som mulig.

Til toppen
0
    0
    Din handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk