Kostnadsfri befaring / Inspeksjon

Kontakt oss i dag for å avtale en kostnadsfri befaring

Bestillingsskjema for kostnadsfri radonbefaring/inspeksjon

  Har du målt radonnivået?
  Hvis du har målt, hvilket resultat/BQ fikk du?
  Last gjerne opp målerapport eller plantegninger hvis du har
  Radoninspektøren holder til på åtte steder i vårt vakre langstrakte land.
  Hovedkontoret ligger Oslo, men vi dekker hele norge – fra lindesnes til nordkapp.

  Forberedelse før befaring/inspeksjon:

  Det vil bli benyttet digital video-befaring/ inspeksjon ved befaringer/inspeksjoner som er lengre unna enn 3 timer kjøring fra Oslo.

  Følgende er ønsket å ha klart før en befaring/ inspeksjon:
  • Planskisse
  • Hvor er vann-fordelingskap?
  • Hvor er soilrør?
  • Hvor er det hovedvannledning/stengekran kommer opp av gulvet?
  • Oversikt over hvor det er varmekabler/vannbåren varme og evt skjulte installasjoner i vegger

  Hva innebærer en kostnadsfri radonbefaring?

  Vår kostnadsfri befaring for radonsikring er en essensiell del av vår tjeneste for å sikre trygge og sunne boforhold i din bolig. Vi legger stor vekt på å tilby grundige og effektive inspeksjoner, og vårt dedikerte team tar seg tid til å gjennomgå hvert trinn av prosessen.

  Hva kan du forvente:

  1. Teknisk gjennomgang: Vi setter av normalt 30 til 60 minutter til å inspisere boligen grundig. Dette inkluderer en gjennomgang av det byggtekniske i boligen, hvor vi nøye undersøker potensielle radonkilder.
  2. Radonmålinger: Vi gjennomgår de radonverdiene du som kunde har målt i boligen din. Identifisering av områder med høy radonkonsentrasjon er en sentral del av vår inspeksjon.
  3. Kartlegging av vann, avløp og elektrisk anlegg: Vi går grundig gjennom vann- og avløpssystemene samt de elektriske anleggene i boligen din for å sikre at alt er i god stand.
  4. Boligens Alder: Alderen på boligen er også viktig å vurdere, da eldre strukturer kan ha spesifikke utfordringer når det gjelder radonsikring.
  5. Plassering av radonbrønn/radonsug: Vi gir råd om hvor en radonbrønn/radonsug bør plasseres i boligen din for å optimalisere effektiviteten og minimere eventuell sjenanse.

  Fysisk eller digital radonbefaring?

  Vi tilbyr fleksibilitet når det gjelder befaring, enten det er fysisk eller digitalt. Vår digitale befaring sikrer at du får den samme grundige gjennomgangen av boligen din, og ofte opplever våre kunder en bedre ro og forståelse for hva som skal gjøres fordi alt blir gått gjennom steg for steg med bilder og tegninger. Det blir som oftest mer fokus på relevante spørsmål og kunden har som oftes satt av tid i fred og ro for denne gjennomgangen.

  Fleksibel befaring: Enten det er i person eller digitalt, tilbyr vi fleksible alternativer for befaring. Vår digitale befaring sikrer at du får en grundig gjennomgang av boligen din, komplett med bilder og planskisser som vi må få tilsendt på forhånd, som ofte resulterer i bedre forståelse og ro for våre kunder. Kunden kan ta seg tid til gjennomgangen i sitt eget tempo, noe som vanligvis resulterer i mer fokuserte spørsmål og tydelige svar tilbake.

  Montørens gjennomgang

  Før saneringstiltaket starter, gjennomgår våre erfarne saneringsteknikkere boligen med dere, for å sikre at plasseringen og prosessen er fullt forstått og godkjent av boligeieren.

  Optimal plassering av radonbrønn/radonsug

  Vi anbefaler at radonsug/radonbrønn plasseres så sentralt i boligen som mulig, avhengig av boligens konstruksjon og romfordeling. Vi tilbyr også alternativer som å plassere radonvifte-systemet utendørs langs fundamentet, med vår spesialdesignet radonvifte som tåler det norske klimaet ned til -35c.
  Vårt mål er å sikre at din bolig er trygg og fri for radon. Med over tusen vellykkede radonbrønn-systemer installert fra sør til nord, kan du være trygg på våre tjenester. Kontakt oss i dag for en grundig befaring og et skreddersydd radonsystem.

  Til toppen
  0
   0
   Din handlekurv
   Vognen din er tomGå tilbake til butikk