Radoninspektøren Radonsug Radonsanering

Radonsanering

Radoninspektøren tilbyr en rekke tiltak mot radon – og montering av radonbrønn i din bolig er blant de mest effektive saneringstiltakene som vi kan gjøre for å bedre din bolig.
Dette tiltaket er også det mest brukte og pålitelige for å redusere radonkonsentrasjonene.

Radonsug / radonbrønn

Radonsug brukes i 95% av alle tilfellene der man har for høye radonnivåer i boligen. Metoden fungerer ved å skape et undertrykk under betongsålen, slik at luft fra bakken og grunnen under bygningen suges opp og fjernes før radon når innemiljøet.

Radonsug har vist seg å være den absolutt mest effektive og pålitelige metoden for å redusere radonkonsentrasjonen i innemiljøet sett over en 20 års periode både i Sverige, Danmark og Norge.

Direktoratet for strålevern skriver også tydelig på sine hjemmesider at radonsug er det mest effektive saneringstiltaket mot radon. Etter 15 år viser det seg at tiltakene mot radon i 274 boliger, gjennomført på begynnelsen av 2000-tallet, fortsatt er effektive, etterkontrollert i 2019. Radonnivåene forblir stabile og på samme nivå som umiddelbart etter tiltakene ble gjennomført. Disse boligene gjennomførte tiltak mot den radioaktive gassen radon i perioden 1999-2003.

Radoninspektoren Sanering Radonbrønn Radonsug

Kontakt oss for
kostnadsfri befaring
- eller andre spørsmål

Vi setter stor pris på å høre fra deg!
Send oss en melding og vi vil kontakte deg så raskt som mulig.

Til toppen
0
    0
    Din handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk