Baby fot radon trygg radonfri Radoninspektoren

Om Radoninspektøren

Velkommen til Radoninspektøren, din pålitelige partner for alt som har med radon å gjøre.

Vi er en dedikert gruppe av eksperter med lang erfaring innen radonmåling og radonsanering fra både Norge og Sverige. Vårt mål er å gi deg og dine kjære et trygt og sunt inneklima ved å tilby omfattende radon løsninger som er tilpasset dine spesifikke behov.

Radoninspektøren forstår viktigheten av å ha riktig utstyr og teknologi for å håndtere radonproblemer, og vi bruker kun de mest avanserte verktøyene for å gi deg nøyaktige målinger og de absolutt beste resultatene gjennom våre unike garantier som beskytter deg som kunde mot økonomisk tap ved ikke fungerende resultat.

Våre tjenester inkluderer alt fra radonmåling og analyse til installasjon av radonbrønn/radonsug til legging av radonmembran/duk. Vi er landsdekkende med saneringavdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ål, Lillehammer, Trondheim og Tromsø – og vi dekker alt imellom.  

Våre kunder kan stole på at vi vil levere kvalitetsarbeid til avtalt tid og pris med de beste garantiene på markedet, samtidig som vi gir deg omfattende og personlig service.

Vi er stolte over å ha etablert oss som en av landets ledende aktører innen radonbransjen. Som et radonsaneringsselskap fokuserer vi sterkt på teknologi og det psykososiale arbeidsmiljøet, med mål om å en dag vinne prisen for Norges beste arbeidsplass. For å oppnå dette har vi innført en 4-dagers arbeidsuke for våre ansatte, samt fleksibel arbeidstid. Dette bidrar til at våre ansatte kan yte den beste servicen når du som kunde tar kontakt med oss. Vi er forpliktet til å tilby den beste kundeopplevelsen og samtidig skape et arbeidsmiljø som gjør at våre ansatte trives og presterer på sitt beste.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå et radonsikkert hjem eller arbeidsplass. Ta kontakt med oss i dag.

Til toppen
0
    0
    Din handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk