Har du målt radon i din bolig?

Visste du at 148Bq/m3 radon i din bolig kan tilsvare det samme som 8 sigaretter om dagen?*

Er du klar over hva dette kan gjøre med din helse?

Er du engstelig for høyt radonnivå i din bolig? Kontakt oss nå og vi vil hjelpe deg!

Våre tjenester

Kostnadsfri radonbefaring

Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg, en av våre hyggelige rådgivere vil ta kontakt med deg snarest.

Radontiltak

Dersom du har målt radonnivåer over 100 Bq/m³, bør det gjøres tiltak så raskt som mulig for å redusere nivåene. Det anbefales å kontakte en profesjonell aktør som oss for å oppnå varige reduserte nivåer under tiltaksgrensen. Vi, Radoninspektøren, vil kunne hjelpe deg med dette på en effektiv måte.

Juridisk bistand

Har du en boligtvist relatert til radon? Vi kan sette deg i kontakt med vår samarbeidspartner Oslo Advokatkontor.

Kjøp sporfilm

I vår nettbutikk kan du enkelt kjøpe sporfilmer og digitale radonmålere.

Om oss

Radoninspektøren har på veldig kort tid blitt Norges første landsdekkende aktør – og ikke minst Norges største saneringsfirma av radon.

Hva betyr egentlig dette for deg som kunde? Jo, det betyr at vi har fått et betraktelig bedre kunnskapsnivå om forskjellige typer boliger i vårt vakre langstrakte land. Det finnes tusenvis av forskjellige type boliger i Norge som individuelt må kartlegges for å kunne finne den riktig saneringsløsningen til den enkelte boligen.


Vår filosofi i Radoninspektøren er at vi alltid skal løse hvilken som helst radonutfordring du skulle ha. I tillegg til høy kvalitet og høy service på vårt arbeid i alle ledd, så har vi også den absolutt beste prisen i markedet – med vår prismatch.

Hvorfor velge Radoninspektøren?

Våre kunder kan stole på at vi vil levere kvalitetsarbeid til avtalt tid og pris med de beste garantiene på markedet, samtidig som vi gir deg omfattende og personlig service.

*Å eksponeres for høye radonnivåer over tid kan ha lignende helseeffekter som å røyke sigaretter. Ifølge Environmental Protection Agency (EPA) i USA, for eksempel 148Bq/m³ radon i inneluften utgjør omtrent samme risiko for lungekreft som røyking av rundt 8 sigaretter per dag.

Det er viktig å merke seg at denne sammenligningen er basert på gjennomsnittlige estimater og individuelle risikofaktorer kan variere veldig. Likevel gir den en forståelse av alvoret ved langvarig eksponering for høye radonnivåer i boligen. Derfor er det viktig å sørge for å måle og eventuelt få redusere radonnivåene i hjemmet for å beskytte helsen til deg og dine kjære.
Kilde: https://www.epa.gov/radon/health-risk-radon#head

Til toppen
nb_NONorsk bokmål
0
    0
    Din handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk